Estás en: Inicio - Ferias FIBO 2016 feria de tiendas on line Reus

FIBO 2016 feria de tiendas on line Reus

Fechas: 24.02.2016 - 24.02.2016
Localización: ReusEspaña.
Hoteles para ferias y congresos en: Reus, España.
Sector: Comercio interior y exterior
Tags: e-commerce.
Recinto: Fira de Reus, recinto ferial de Reus
 

Tercera edición de FIBO, un certamen pionero donde conocer la manera de vender por Internet y mejorar la presencia en internet

Feria de comercio online

 

El dia 24 de febrer firaReus acollirà la Fira de Comerç i Màrqueting Digital, Ficommerce. Aquesta jornada és l'evolució de la FIBO, que després de tres edicions dedicada a donar a conèixer com crear un comerç electrònic, ara fa un pas endavant i amplia continguts per centrar-se en el màrqueting digital i les xarxes socials com a eina de venda. L'objectiu és analitzar com tenir una correcta presència en un sector que, segons dades de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència, va créixer un 24,8% al 2014 respecte a l'any anterior i que manté la previsió de creixement per als pròxims anys.

   Ficommerce tindrà un programa amb tallers, conferències, taules rodones i una part expositiva. D'aquesta manera es vol fomentar la professionalització d'aquesta fira i arribar a totes aquelles persones que treballen en entorns digitals i també a aquells emprenedors i empresaris que vulguin augmentar les seves vendes utilitzant les xarxes socials.

   En aquesta edició es convocaran per primera vegada els Premis Ficommerce que premiaran la millor idea de comerç digital amb l'objectiu de donar suport als emprenedors que volen impulsar iniciatives innovadores de negoci a través d'internet.

   Pel que fa als ponents del Ficommerce destaquen, entre d'altres, Miguel Ángel Rodríguez, que té més de 40.000 seguidors al seu canal de Youtube, Yumland. Ell explicarà la seva experiència en aquesta xarxa social que li ha servit per a col·laborar, entre d'altres, amb La Sexta o AtresMedia.

   D'altra banda, en el marc de Ficommerce es faran tallers tècnics dedicats al posicionament web, SEO, SEM, Analytics, Inbound i Outbound marketing, Facebook, Google i a aspectes legals a tenir en compte a l'hora de crear un negoci digital, entre d'altres. Els visitants de la fira també trobaran una zona expositiva amb la presència d'empreses del sector serveis i noves tecnologies del territori.

   L'assistència a Ficommerce té un cost de 10 € i en el cas d'algunes conferències amb contingut més avaçat, serà de 20 €. La compra d'entrades es pot fer a través de la pàgina web de firaReus, on s'ha posat en funcionament una plataforma de pagament pròpia que a partir d'ara també es farà servir per a la compra anticipada d'entrades d'alguns dels actes que s'organitzaran durant l'any.

   Des d'avui mateix ja es pot comprar l'entrada i consultar el programa de la jornada de Ficommerce a la pàgina www.firareus.com/ficommerce.


Hoteles para ferias y congresos en Reus:

Calendario nacional e internacional de Ferias y Congresos.
Por favor, rogamos confirmen las fechas de los eventos con los organizadores de los mismos, ya que pueden surgir variaciones o anulaciones.
NOTA LEGAL | © 2009 Servicios Digitales JCA. Todos los derechos reservados.
http://www.portalferias.com